Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Πώς θα γλυτώσετε τα παιδιά σας από το σύνδρομο του playstation. Αναπτύξτε το συναίσθημα!

Τα παιδιά αγαπούν τους υπολογιστές, Δώστε τους την ευκαιρία να κάνουν κάτι χρήσιμο με αυτούς και να αναπτύξουν την παρατηρητικότητα και τη δημιουργικότητά τους.

 

Μάθετέ τους πώς να μεταφέρουν φωτογραφίες και να δημιουργούν φακέλους στον υπολογιστή και αφήστε τους να «φτιάξουν φωτογραφικά άλμπουμ» ανάλογα με κριτήρια της δικής τους επιλογής. Είναι ένα παιχνίδι που θα αναπτύξει την παρατηρητικότητα τους και θα φέρει συναισθήματα και αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια. (κάντε κι ένα backup για καλό και για κακό).

 

Ανάλογα, μπορούν να μάθουν να φτιάχνουν ηλεκτρονικά άλμπουμ κα να επεξεργάζονται ή να φτιάχνουν βίντεο. Μπορούν να ετοιμάσουν, έτσι, μια «έκπληξη» στους φίλους τους μέχρι να ξαναβρεθούν ή να τη στείλουν ηλεκτρονικά στους γονείς τους.

 

 

*Πηγή Άρθρου & Δικαιώματα:

Εύη Σύρου

Γνωσιακή Ψυχολόγος

Université Lumière Lyon 2


Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Facebook

Like us on :

Articles
Ποια ψυχολογία θα κερδίσει την καραντίνα

Όλοι οι άνθρωποι που ρωτώ αν φοβούνται για τον κορωνοϊό μου λένε «εγώ δε φοβάμαι για εμένα… φοβάμαι για κάποιον άλλο». ...

Μένουμε σπίτι, αλλά βγάζουμε έξω το φόβο μας!

Ο φανταστικός κίνδυνος του κορωνοϊού είναι ο πιο επικίνδυνος γιατί χτίζει τα θεμέλια για μία ασθενική ψυχολογία. Όταν θα περάσει ...

Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Πώς θα γλυτώσετε τα παιδιά σας μέσα στην καραντίνα από το σύνδρομο του playstation. Ένα παιχνίδι που αναπτύσσει το συναίσθημα!

Αντίληψη & Μαθησιακές Δυσκολίες

Η σκέψη μεγαλώνει σαν το σώμα μας;


Developed By: Dynamic Works
Powered By: EasyConsole CMS