Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Πώς θα γλυτώσετε τα παιδιά σας από το σύνδρομο του playstation. Αναπτύξτε το συναίσθημα!

Τα παιδιά αγαπούν τους υπολογιστές, Δώστε τους την ευκαιρία να κάνουν κάτι χρήσιμο και να αναπτύξουν την παρατηρητικότητα και τη δημιουργικότητά τους.

 

Μάθετέ τους πώς να μεταφέρουν φωτογραφίες και να δημιουργούν φακέλους στον υπολογιστή και αφήστε τους να «φτιάξουν φωτογραφικά άλμπουμ» ανάλογα με κριτήρια δικής τους επιλογής. Είναι ένα παιχνίδι που θα αναπτύξει την παρατηρητικότητα την και θα φέρει συναισθήματα και αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια. (κάντε κι ένα backup για καλό και για κακό).

 

Ανάλογα, μπορούν να μάθουν να φτιάχνουν ηλεκτρονικά άλμπουμ κα να επεξεργάζονται ή να φτιάχνουν βίντεο. Μπορούν να ετοιμάσουν, έτσι, μια «έκπληξη» στους φίλους τους μέχρι να ξαναβρεθούν ή να τη στείλουν στους γονείς τους.

 

 

*Πηγή Άρθρου & Δικαιώματα:

Εύη Σύρου

Γνωσιακή Ψυχολόγος

Université Lumière Lyon 2


Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Facebook

Like us on :

Upcoming Seminars
stress management - autogenic training

4 Μαϊου 2020

Five hour seminar on anxiety disorders. Autogenic Training relaxion technique is applied.

Αυτοδιάγνωση με Μουσική

16 Μαϊου 2020

Η Εύη Σύρου μέσα από την ψυχολογία και η Σοφία Καμαγιάννη μέσα από τη μουσική σας προσκαλούν σε ένα εναλλακτικό σεμινάριο που συνθέτει τη δύναμη της μουσικής με τη δύναμη της ψυχολογίας και αποκαλύπτει ένα ΝΕΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ.

Αλήθειες & Ψέματα Του Έρωτα

7 Νοεμβρίου 2020

Το τρίπτυχό μας στον έρωτα είναι μία δυναμική πραγματικότητα που άλλες φορές μας καθοδηγεί ικανοποιητικά και άλλες μας παραπλανεί με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε και να οδηγούμαστε στην αποχή ή την κατάθλιψη.

Νέα Ψυχοθεραπευτική ομάδα (12 Συναντήσεις)

28 Σεπτεμβρίου 2020 to 21 Δεκεμβρίου 2020

Τρίμηνη ομάδα διερεύνησης της ψυχολογίας μας μέσα από τη γαλλική μέθοδο έκφρασης Photolangage και τη σωματική τεχνική Autogenic Training.

Articles
Μένουμε σπίτι, αλλά βγάζουμε έξω το φόβο μας!

Ο φανταστικός κίνδυνος του κορωνοϊού είναι ο πιο επικίνδυνος γιατί χτίζει τα θεμέλια για μία ασθενική ψυχολογία. Όταν θα περάσει ...

Η μάχη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Πώς θα γλυτώσετε τα παιδιά σας μεσα στην καραντίνα από το σύνδρομο του playstation. Ένα παιχνίδι που αναπτύσσει το συναίσθημα!

Αντίληψη & Μαθησιακές Δυσκολίες

Η σκέψη μεγαλώνει σαν το σώμα μας;

Sex Addiction

Υπάρχει εθισμός στο σεξ;


Developed By: Dynamic Works
Powered By: EasyConsole CMS